ماتریس دنیای بی نهایت ابزار
مرتب سازی :

دستگاه جوشکاری یا اینورتر

مشاهده قیمت و خرید آنلاین انواع دستگاه جوش و اینورتر جوشکاری

ارسال رایگان

خرید دستگاه جوش اینورتر مناسب

جوشکاری فرآیندی حیاتی در صنایع تولیدی و ساخت و ساز است و دستگاه های جوشکاری نقش اصلی را در ایجاد اتصالات جوش ایفا می کنند. در تعریفی دیگر دستگاه جوش یک دستگاه الکتریکی است که یک قوس الکتریکی تولید می کند تا قطعات فلزی را به هم جوش دهد. دستگاه جوش اینورتر وسیله ای است که جریان برق را دریافت کرده و به جریان های متفاوت جهت جوشکاری تبدیل می‌نماید این دستگاه‌ها برخلاف دستگاه های جوش سنتی، دارای وزن سبک تر و قدرت جوش مستحکم تر و یکنواخت تر و نیز صرفه جویی در مصرف برق و همچنین قیمت مناسب‌تر است.

اجزای اصلی دستگاه جوش کدام است؟

اجزای اصلی دستگاه جوش عبارتند از منبع تغذیه، تورچ یا مشعل جوشکاری، انبر جوش و انبر اتصال می باشند. منبع تغذیه، برق AC یا DC را به ولتاژ و آمپر بالای مورد نیاز برای انجام جوشکاری تبدیل می کند. تورچ و انبر جوش وظیفه نگهداری و انتقال گرما از منبع تغذیه به الکترود را دارد. انبر اتصال علاوه بر نقش گیره، برای ایجاد اتصال منفی به قطعه مورد جوشکاری می باشد.

انواع دستگاه های جوش

انواع مختلفی از دستگاه های جوشکاری وجود دارد که هر کدام برای یک فرآیند جوشکاری خاص طراحی شده اند، مانند دستگاه جوشکاری معمولی، اینورتر، آرگون (TIG) ، MIG و استیک.

1. دستگاه جوش معمولی

یک مدل ساده از دستگاه جوش است که در این مدل دستگاه جوش ها تبدیل برق DC به AC از یک ترانسفور ماتور هسته بزرگ آهنی، انجام می شود. این مدل از دستگاه ها معمولا با برق سه فاز کار می کنند، کیفیت بالای جوشکاری و قابلیت جوشکاری با الکترود های مختلف از مزایای آن است. همچنین این مدل دستگاه جوش ها معمولا برای کارهای سنگین مانند جوش کاری اسکلت های فلزی، بیشتر از اینورتر ها مناسب هستند.

2. دستگاه جوش اینورتر

دستگاه های جوش اینورتر نسل جدیدی از دستگاه های جوش معمولی هستند که که منبع تغذیه آن قادر به تولید جریان بالای جوشکاری می باشد. دستگاه جوش های اینورتر سبک تر و همچنین کم مصرف تر از دستگاه جوش های سنتی هستند. به همین دلیل است که در بیشتر فعالیت های جوشکاری جهت انجام جوشکاریِ مقرون به صرفه و با کیفیت بالا، از این دستگاه استفاده می شود.

تبدیل برق DC به AC در دستگاه های اینورتر برخلاف دستگاه های معمولی از همان ابتدا توسط یک ریکتیفایر AC به DC انجام می شود. که این جریان فرکانس بالایی بین 10 تا 20 هزار هرتز تولید می کند. دستگاه های جوش اینورتر با فرکانس بالا اغلب مفید تر هستند و مزایای بیشتری نسبت به دستگاه های جوشکاری معمولی دارند. قدرت خروجی اینورتر ها به صورت الکترونیکی تنظیم می شود؛ که این امکان را به کاربر می دهد، آن را با نیاز های خاص خود تنظیم کند.

3. دستگاه جوش آرگون

دستگاه های جوشکاری TIG یا آرگون که با نام GTAW (Gas Tungsten Arc Welding) نیز شناخته می شوند، از الکترود جوش غیر مصرفی (تنگستن) برای تولید قوس الکتریکی استفاده می کنند. که معمولاً از یک فلز پر کننده ( فیلر) برای اتصال قطعات فلزی به یکدیگر استفاده می شود. جوشکاری TIG اغلب برای کاربردهای جوشکاری با دقت بالا، مانند تولید تجهیزات هوافضا و پزشکی استفاده می شود.

4. دستگاه جوش MIG

دستگاه های جوش MIG که به نام دستگاه های GMAW (Gas Metal Arc Welding) نیز شناخته می شوند، از الکترود معمولی استفاده می کنند. الکترود توسط قوس الکتریکی ذوب می شود و مواد پرکننده را تشکیل می دهد که قطعات فلزی را به هم اتصال یا جوش می دهد. جوشکاری MIG به دلیل سرعت و تطبیق پذیری معمولاً در کاربردهای خودروسازی، ساختمانی و تولیدی استفاده می شود.

5. دستگاه جوش استیک

دستگاه های جوشکاری استیک، که به عنوان دستگاه های SMAW (جوشکاری با الکترود فلزی روکش دار) نیز شناخته می شوند، از یک الکترود روکش دار برای تولید قوس استفاده می کنند. جوشکاری استیک اغلب در مکان های بیرونی یا دورافتاده که دسترسی به برق ممکن است محدود باشد استفاده می شود.

دستگاه های جوش می توانند از نظر اندازه و ظرفیت متفاوت باشند، از واحدهای کوچک قابل حمل که برای تعمیرات خانگی استفاده می شوند تا دستگاه های صنعتی بزرگ که برای کاربردهای جوشکاری سنگین استفاده می شوند. انتخاب دستگاه جوش به عوامل مختلفی از جمله نوع فرآیند جوشکاری، ضخامت فلز در حال جوشکاری و کیفیت جوش مورد نیاز بستگی دارد.

موارد ایمنی هنگام استفاده از اینورتر

  1. ابتدا از دفترچه راهنما استفاده کنید.
  2. در هنگام قطع و وصل قطعات دستگاه، دوشاخه را از برق بیرون بکشید.
  3. مراقب فنی که در پشت دستگاه وجود دارد باشید.
  4. هیچگاه کپسول‌ها و مخازن بسته را که پر از مایع یا گاز می‌باشند جوشکاری نکنید.
  5. شماره سریال دستگاه را سالم نگه دارید. چون در صورت مخدوش‌شدن آن دستگاه از گارانتی خارج میشود.
  6. افرادی که در زمینه کار با دستگاه آموزش‌های لازم را دیده‌اند، با آن کار کنند.
  7. در هنگام استفاده از دستگاه احتیاط کنید.
  8. در هنگام کار با دستگاه از لباس کار عایق استفاده کنید.
  9. هیچگاه دستگاه را خودتان تعمیر نکنید. در صورت باز شدن دستگاه از گارانتی خارج میشود
  10. سعی کنید تا حدالامکان از گازها و دودهای ناشی از فرایند جوشکاری، دور بمانید.
  11. در هنگام جوشکاری مستمر، از دستگاه تهویه استفاده کنید.
  12. در هنگام جوشکاری از دستگاه، حتما از دستکش‌های ایمنی بلند استفاده کنید. 
  13. اشععه‌های ناشی از فرایند جوشکاری برای چشم و پوست به شدت مضر هستند.
  14. لطفا از ماسک جوشکاری همراه با شیشه ایمنی استاندارد استفاده کنید.
  15. در حین استفاده از دستگاه، خطر برق گرفتگی وجود دارد..

چگونه از دستگاه جوش اینورتر نگهداری و مراقبت کنم؟

1. گرد و غبار دستگاه را با استفاده از یک دستمال نرم و خشک به طور منظم پاک کنید. در صورتیکه از دستگاه در یک محیط غبارآلود استفاده می کنید، حتماً هر ماه دستگاه را به طور کامل گردگیری کنید.

2. فشار هوا داخل کمپرسوری که با استفاده از آن دستگاه را گردگیری می کنید باید در حدی باشد که به قطعات داخلی دستگاه آسیب نرساند.

3. از ورود آب و بخار به دستگاه جلوگیری کنید، در صورتیکه این اتفاق افتاد، سریعاً دستگاه را خشک کنید و عایق بودن دستگاه را بررسی کنید.

4. اگر از دستگاه جوشکاری برای مدت زیادی استفاده نمی کنید، دستگاه را در جعبه قرار دهید و در محلی تمیز و خشک نگهداری کنید.

خرید اینترنتی دستگاه جوشکاری

فروشگاه ابزار ماتریس مرجع تخصصی خرید دستگاه اینورتر جوشکاری و بزرگترین مرکز خرید ابزار جوشکاری میباشد. برای یافتن محصول مورد نظرتان از باکس جستجو استفاده نمایید.

در فروشگاه اینترنتی ماتریس، کارشناسان فنی، همواره شما را در انتخاب مدل مناسب دستگاه جوش کمک خواهند کرد.

راهنمای خرید دستگاه جوش

یکی از ملاحظات کلیدی هنگام انتخاب دستگاه جوش، نوع منبع تغذیه است. دستگاه های جوش می توانند با AC یا DC تغذیه شوند و همچنین ممکن است هر دو حالت AC و DC را پشتیبانی کنند. دستگاه های جوش DC اغلب به دلیل ایجاد قوس نرم تر، پایدارتر و کنترل بیشتر بر فرآیند جوشکاری ترجیح داده می شوند. دستگاه های جوش AC ممکن است برای جوشکاری مواد ضخیم تر یا برای کاربردهایی که نیاز به سرعت جوشکاری بالاتری دارند استفاده شوند.

فاکتور مهم دیگری که در انتخاب دستگاه جوش باید در نظر گرفته شود محدوده آمپر است. دستگاه های جوش معمولا دارای محدوده آمپر حداقل و حداکثر هستند که ضخامت فلز قابل جوش را تعیین می کند. دستگاه هایی با دامنه آمپر بالاتر قادر به جوشکاری مواد ضخیم تر هستند و همچنین ممکن است انعطاف پذیری بیشتری را در انجام جوشکاری ارائه دهند.

دستگاه های جوش نیز ممکن است از نظر قابل حمل بودن و سهولت استفاده متفاوت باشند. دستگاه های کوچکتر و قابل حمل تر ممکن است برای جوشکاری خانگی و سبک یا برای کار در فضاهای تنگ ایده آل باشند، در حالی که دستگاه های بزرگتر ممکن است برای کاربردهای صنعتی مناسب تر باشند.

مشاهده بیشتر
فیلتر ها
فقط نمایش کالاهای موجود
از تا
whatsapp