ماتریس دنیای بی نهایت ابزار
مرتب سازی :

دریل ستونی

مشاهده قیمت و خرید آنلاین انواع دستگاه دریل ستونی

سوراخکاری عضو جدایی ناپذیر از صنعت است. یکی از ابزارهایی که از آن برای سوراخ کاری در کارهای صنعتی و سنگین استفاده می شود؛ دریل ستونی نام دارد. این دستگاه با نام های دیگری از جمله دریل ایستاده یا دریل پایه دار و یا دریل عمودی هم شناخته می شود. دریل ستونی به شما این امکان را می دهد که برای انجام انواع عملیات سوراخکاری تسلط بیشتری روی قطعه کار داشته باشید تا در نهایت با دقت بیشتر و قدرت بالاتر عملیات سوراخ کاری را انجام دهید. در ادامه با ابزار ماتریس همراه باشید تا با این ابزار صنعتی و پرکاربرد آشنا شوید.

درباره دریل ستونی

بطور ساده دریل ستونی (Drill Press) یک دریل با ابعاد بزرگتر و قدرت بیشتر است که روی یک پایه محکم بصورت ثابت قرار داد. از این دستگاه برای سوراخ کردن مواد مختلف مانند چوب، فلز و پلاستیک و... استفاده می شود.

دریل ستونی دستگاهی است که از قطعات مختلفی تشکیل شده اما از مهم ترین آن ها می توان به پایه، ستون، میز کار، اهرم ها ، سه نظام و موتور اشاره کرد. با توجه به کاربرد های فراوانی که دریل های ستونی دارند، معمولاً در صنایع مختلفی از جمله تولید، ساخت و ساز و کارگاه های خانگی استفاده می شوند. که در این مقاله به بررسی انواع دریل های ستونی، کاربردها، مزایا و معایب آنها می پردازیم.

انواع دریل ستونی

دریل های ستونی انواع مختلفی دارند که هر کدام دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند که برای کاربردهای خاص مناسب هستند. رایج ترین انواع دریل های ستونی عبارتند از:

دریل ستونی رومیزی :

این دستگاه یکی از محبوب ترین نوع دریل ستونی است که مناسب علاقه مندان و مشاغل کوچک می باشد. همانطور که از اسم آن مشخص است می توان این نوع دریل های ستونی را به میز کار متصل کرد.

این دستگاه جمع و جور است و استفاده و جابه جایی آن آسان است و برای کارگاه های خانگی وپروژه های سبک، ایده آل می باشد. دریل های ستونی رومیزی دارای یک موتور کوچک و یک سه نظام هستند که می تواند مته هایی با اندازه های مختلف را در خود جای دهد.

دریل ستونی ثابت یا زمینی :

این مدل از دریل ستونی بزرگ تر و سنگین تر از نوع رومیزی است و طبیعتا در پروژه های بزرگ تر از آن ها استفاده می شود. این دستگاه معمولاً در محیط های تولیدی استفاده می شود و همچنین دارای موتور بزرگتر و ظرفیت سوراخ کاری بیشتری هستند. و برای سوراخ کاری انواع قطعات و یا ورق ها با ضخامت های بالا انتخاب مناسبی می باشد.

کاربرد دریل ستونی

دستگاه های دریل ستونی در کاربردهای مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. که برخی از رایج ترین کاربردهای آن ها عبارتند از:

نجاری: دریل های ستونی معمولاً در عملیات نجاری از جمله، برای سوراخ کردن قطعات مبلمان، تجهیزات کابینت و سایر اشیاء چوبی استفاده می شوند. آنها برای ایجاد سوراخ های دقیق در نجاری مفید هستند.

فلزکاری: از دریل های ستونی در فلزکاری نیز استفاده می شود، به عنوان مثال برای سوراخ کردن ورقه فلز، لوله ها و صفحات و یا قلاویز زنی اشاره کرد. که به دلیل دقت در سوراخ کاری و کنترل بیشتر روی قطعه، برای فلز کاری بسیار مناسب می باشند.

مزایای دریل ستونی

دقت: دریل ستونی برای ایجاد سوراخ های دقیق طراحی شده اند و آنها را برای عملیات هایی که نیاز به سوراخ کاری با دقت بالایی دارند مناسب می سازد.

تطبیق پذیری: دریل های ستونی برای سوراخ کاری محدودیتی ندارند و می توان از آنها برای سوراخ کردن مواد مختلف از جمله چوب، فلز و پلاستیک استفاده کرد.

قدرت بالا: دریل های ستونی در انواع مدل ها با قدرت های موتور مختلف وجود دارند که سبب می شود برای سوراخکاری انواع قطعه ها با سختی های مختلف، انتخابی ایده آل باشند.

معایب دریل ستونی

اندازه و فضا: دریل های ستونی می توانند از جهتی حجیم باشند و فضای زیادی را اشغال کنند و برای کارگاه های کوچک یا گاراژهای خانگی نامناسب باشد.

هزینه: دریل های ستونی اغلب گران هستند، به خصوص مدل های بزرگتر و قدرتمندتر، که ممکن است برای پروژه های کوچک مناسب نباشد.

سر و صدا: این دستگاه ها می توانند پر سر و صدا باشند، به خصوص مدل های بزرگتر و قوی تر، که می تواند در کارگاه های خانگی یا تولیدی های بزرگ آزاردهنده باشد.

راهنمای خرید دریل ستونی

اگر در ابزار ماتریس تنوع دستگاه های دریل ستونی را ببینید متوجه خواهید شد که چند مشخصه وجود دارد که باید قبل از خرید به آن توجه کنید:

تک فاز یا سه فاز بودن: این مشخصه مربوط به نحوه تامین برق دستگاه می باشد که یا باید از برق تک فاز یا برق سه فاز برای راه اندازی دستگاه استفاده کرد. که معمولا برق سه فاز در کارگاه ها وجود دارد و برق کشی خانگی بصورت تک فاز است.

سیستم های سه فاز دارای مزایایی نسبت به سیستم های تک فاز هستند که به مهم ترین آن ها اشاره می کنیم:

در یک توان خروجی مشترک، جریان سه فاز برخلاف تک فاز، توان ثابتی را برای دستگاه تولید می کند. در نتیجه به طور محسوس نویز و لرزش کمتری در موتور احساس می شود. و از جهتی برای کارهای صنعتی مناسب تر هستند.

از دیگر تفاوت های آن ها این است که جریان سه فاز ولتاژ بالاتری در خطوط انتقال ایجاد می کند که باعث کاهش اتلاف انرژی می شود و از این جهت مقرون به صرفه تر از جریان تک فاز است.

بلند و کوتاه بودن گردنه: همانطور که از اسم آن مشخص است مربوط به ارتفاع دریل ستونی است که نوع ارتفاع بلند آن داری هزینه بیشتری است، در نتیجه شما می توانید بسته به کار خود ارتفاع مناسب را انتخاب کنید.

دریل ستونی قلاویز زن و معمولی: دریل ستونی قلاویز زن، قابلیت قلاویز زنی به طور مجزا دارد. پیشنهاد می شود که اگر برای قلاویز کاری، نیاز به خرید دریل ستونی دارید از مدل قلاویز زن استفاده کنید.

خلاصه

به طور خلاصه می توان گفت که دریل های ستونی ابزاری ضروری در صنعت برای سوراخ کاری است. به طوریکه برای ایجاد سوراخ های دقیق در طیف گسترده ای از مواد مناسب هستند. دریل های ستونی انواع مختلفی دارند که هر کدام دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند که برای کاربردهای خاص مناسب می باشند. این دستگاه ها دارای چندین مزیت از جمله دقت، تطبیق پذیری و قدرت بالا هستند. با این حال، آنها همچنین دارای معایبی مانند اشغال فضا، هزینه بالا و سر و صدا هستند.

فروشگاه ابزار ماتریس مرجع تخصصی خرید دریل ستونی و بزرگترین مرکز خرید ابزار های صنعتی و تخصصی میباشد. برای یافتن محصول مورد نظرتان از باکس جستجو استفاده نمایید.

مشاهده بیشتر
فیلتر ها
فقط نمایش کالاهای موجود
از تا
whatsapp