جایزه 50 میلیون تومانی
مرتب سازی :

تراز دستی و تراز بنایی

مشاهده قیمت و خرید آنلاین انواع تراز معمولی و تراز بنایی

ارسال رایگان

مشاهده بیشتر

تراز دستی برند ام تی سی

  • 1,000,800 - 2,109,600 تومان

تراز دستی برند رونیکس

  • 299,760 - 959,760 تومان

برای کنترل شیب و تشخیص میزان صافی سطوح از وسیله ای بنام تراز استفاده می شود. این ابزار انواع مختلفی دارد و در کارهایی اعم از نجاری، ساخت و ساز، تاسیسات، عکاسی و هر کاری که نیاز به تراز بودن سطوح دارد، استفاده می‌شود. در ادامه بیشتر در مورد تراز بنایی توضیح خواهیم داد.

تراز بنایی (تراز دستی) :

به طور کلی تراز بنایی وسیله ای برای صاف (تراز) شدن سطح است. همچنین می توان زوایای خاص مانند 0,45,90 را اندازه گیری کرد. داخل این تراز ها شیشه های کوچکی وجود دارند که درون آنها مایع سیار و حباب اکسیژن قرار گرفته که حرکت این مایع درون لوله، تراز بودن یا نبودن سطح را مشخص میکند.

به عبارتی تراز دستی توانایی تعیین موقعیت فیزیکی جسم در جهت افقی و عمودی را دارا می باشد. تراز بنایی یکی از پر استفاده‌ترین ابزارآلات ساختمانی است و چون عموما در ساخت و ساز و بنایی مورد استفاده قرار می گیرد اصطلاحا تراز بنایی گفته می شود.

طول استاندارد تراز ها بین 40 سانتی متر تا 200 سانتی متر متغیر است. همچنین لوله های شیشه ای که مایع تراز درون آن ها قرار دارد محافظ دارند تا در اثر برخورد و یا زمین افتادن دچار شکستگی نشوند. داشتن مگنت (آهنربا) برای اتصال به سطوح فلزی و داشتن LED از ویژگی های مفید هستند که برخی مدل ها آن را دارا می باشند.

جنس تراز های دستی :

معمولا این نوع تراز ها از آلومینیوم، چدن، پلاستیک و چوب ساخته می‌شوند که تراز هایی با آلیاژهای آلومینیومی ساخته می شوند بسیار مقاوم در برابر خوردگی هستند و عمر طولانی تری دارند. به عنوان جایگزین برای آلومینیوم، می توان از نوع ترازها با جنس پلاستیک سخت استفاده کرد. در ادامه به برسی انواع ترازها و نحوه استفاده از آن را توضیح خواهیم داد.

انواع تراز دستی :

تراز ها در مدل های مختلفی تولید میشوند که هر کدام دارای ویژگی های متفاوتی هستند؛ در ادامه به برخی از مهم ترین مدل های آن ها اشاره می کنیم.

تراز کلاسیک :

تراز کلاسیک محبوب ترین مدل در بین تراز ها است؛ از این نوع تراز در انواع عملیات های ساختمانی مانند دیوار چینی، تراز کردن تیرها، نصب در و پنجره و ... کاربرد دارد. جنس آنها معمولا پلاستیک سخت یا آلمینیومی است. تراز های کلاسیک در مدل های 2 یا 3 کپسول قابل ارائه می باشند. که در مدل سه کپسول علاوه بر اندازه گیری شیب سطوح افقی و عمودی، سطوح 45 درجه هم قابل تشخیص میباشند. معمولا این مدل از تراز ها دارای ضربه گیر در دو طرف خود هستند.

تراز آی (I) شکل :

از نظر کارایی کاملا شبیه به تراز های کلاسیک هستند، اما از نظر ظاهری سطح مقطع ( ا ) شکل دارند. این نوع تراز معمولا از جنس پلاستیک می باشند که از این جهت سبک تر از تراز های کلاسیک و ساختار ضعیف تری نسبت به آنها دارند. در نتیجه برای کارهای سبک مورد استفاده قرار میگیرند و قیمت پایین تری دارند.

تراز دیجیتال :

یکی از بهترین نوع های تراز است از این جهت که علاوه بر تراز کردن افقی و عمودی میتواند هر زاویه ای را اندازه گیری کند. این نوع تراز با نشان دادن زاویه سطح عملیات تراز را نشان می دهد. به طوری که در سطح افقی زاویه صفر و در سطح عمودی زاویه 90 درجه را نشان میدهد.

تراز تورپدو :

به علت اندازه آن این تراز ها در فضاهای تنگ و با دسترسی محدود استفاده می شود و به گونه ای طراحی شده اند که هم از جلو و هم از بالا قابل مشاهده هستند. ظاهر این نوع تراز ها مستطیلی شکل و انتهای دو سر آن به شکل V هستند. این تراز ها میتواند دو کپسول تا چهار کپسول داشته باشند.

نحوه استفاده از تراز :

حباب درون کپسول تراز و درجه روی آن میزان تراز بودن سطح را نشان میدهد. به این صورت که اگر این حباب بین خطوط در مرکز کپسول باشد، جسم شما تراز است. و اگر حباب در سمت راست کپسول باشد، سطح شما به سمت چپ شیب پیدا کرده است و اگر حباب به سمت راست کپسول متمایل باشد، سطح شما از سمت راست شیب است.

خرید اینترنتی تراز بنایی :

فروشگاه ابزار ماتریس مرجع تخصصی  خرید انواع تراز بنایی و تراز لیزری و بزرگترین مرکز خرید ابزارهای صنعتی و تخصصی میباشد. برای خرید اینترنتی و یافتن محصول مورد نظرتان از باکس جستجو استفاده نمایید.

مشاهده بیشتر

اگر مایل هستید از آخرین تخفیفات و جدیدترین محصولات با خبر شوید همین حالا در خبر نامه ثبت نام کنید

whatsapp